Kuidas kurkide marineerimine käib .Erinevad marinaadid. Silmude marineerimine,marineeritud seened
Saturday, July 17, 2010
kala marineerimine
Marinaad heeringale
0,5 l vett
1 -2 porgandit
1 sibul
5 tera pipart
pool loorberilehte
1 tl suhkrut
0,5 - 1 tl soola (kui heeringas on väga soolane, pole soola vaja; kui keskmine, siis võiks 0,5 tl panna, kuna vesi teeb magedamaks)
5 nelki
2 dessertlusikatäit äädikat
Porgandirattad ja sibularõngad panna koos maitseainetega keema, ainult äädikas jätta välja - see lisatakse lõpus, kui köögiviljad on pehmemaks muutunud. Pidage meeles: liiga pehmeks ei tasu juurvilju keeta, siis võivad nad hilisemal serveerimisel serveerimisel katki minna. Marinaad jahutada täielikult ja valada heeringatükkidele.
Juba mõne tunni pärast on heeringatel marineeritud maitse, kuid järgmisel päeval on nad kindlasti veel paremad.
Marineeritud porgandid ja sibulad on väga head, neid võib soovi korral ka rohkem lisada.
Räime marineerimine
Räime sobib kombineerida paljude köögiviljadega, sealihaga jne. Külmad suupisted räimest sobivad ka peolauale.
Räimede marineerimine vaata siit Marineeritud räimed
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Marinaad angerjale
ReplyDeleteMarinaad:
2 dl valget kuiva veini
2 sl konjakit
2 sl oliiviõli
soola ja musta pipart
peale 2 sl võid
pintseldamiseks 1 munakollane