Monday, July 26, 2010

Angerja marineerimine


Marinaadi valmistamiseks keeta vees vürtse ( marlisse seotult) 10- 15 minutit. Lisada juurde ülejäänud maitseained, tükeldatud kala ja keeta koos kuni kala on pehme.
Kalatükid võtta marinaadist välja ja tõsta purki. Marinaad kurnata läbi tiheda riide, marli jahutada ja valada kaladele peale.


Marinaad:

½ l vett
7 tera musta pipart
7 tera vürtsi
1 loorberileht
½- 1 spl suhkrut
½- 1 spl soola
2 spl 30% äädikat

1 comment:

  1. Angerjas fooliumis

    Foolium määrida võiga, puistata sellele hakitud porrusibula, petersellilehtede ja peenestatud seente segu.Asetada peale maitsestatud angerjatükid ja nende omakorda segu.Pöörata foolium tihedalt kokku, ääred ülespoole.Küpsetada ahjus pool tundi.

    ReplyDelete