Sunday, July 25, 2010

Sibula marineerimine


Marineeritud sibulad

2 keskmist punast sibulat
1 dl punast veiniäädikat
1 dl vett
1 spl suhkrut
2 väikest loorberilehte
Tee nii!

Lõika sibul õhukesteks viiludeks ja pane kaussi ootama.
Sega väikeses potis veiniäädikas, vesi ja suhkur ning pista sisse loorberileht. Kuumuta kiiresti keemiseni.
Vala marinaad sibulatele. Lase jahtuda ja vähemalt 30 minutit maitsestuda.
Serveeri kohe või säilita kuni paar nädalat külmkapis.

1 comment:

  1. Koori ja viiluta sibulad. Valmista marinaad äädikast, suhkrust, soolast ja veest. Lisa nelki, loorberit ja vürtsi. Pane ka sibulad marinaadi. Puhasta, paneeri ja prae räimed. Vala marinaad kaladele ja lase seista vähemalt 3 tundi. Leivaviiludelt eemalda koorik ja rösti. Lõika viilud kolmnurkadeks ja pane kala leivale. Serveeri marineeritud sibulaga.

    ReplyDelete